Nabídka pozemku v obci Loučovice

Cena: 500 Kč/m2
Druh: stavební - bydlení
Typ: prodej
Okres: Český Krumlov
Lokalita: Loučovice
Aktualizace: 29.04.2024 09:13
Číslo zakázky: 6437440
Vlastnictví: osobní
Výměra pozemku: 1571 m2
Elektřina: 220
Kanalizace: ano
Plyn: ano
Nabídka prodeje pozemku v Loučovicích

Představujeme Vám unikátní příležitost k nákupu pozemku v obci Loučovice. Pozemek o celkové ploše 1571 m2 se nachází v těsné blízkosti již zastavěných pozemků, což představuje výhodnou polohu pro potenciální výstavbu.

Pozemek je momentálně klasifikován jako lesní, avšak již dlouhodobě neobsahuje žádný lesní porost. Je tedy možné požádat o jeho zařazení do územního plánu obce. Veškeré inženýrské sítě jsou dostupné u posledního domu.

Poloha pozemku je velmi atraktivní, jelikož je vzdálena pouhých 2 km od přehrady Lipno. Tato lokalita je ideální pro milovníky přírody a vodních sportů. V okolí se nachází několik chráněných území, jako je Přírodní park Vyšebrodsko, Medvědí hora, Rašeliniště Kapličky, Uhlířský vrch a Čertova stěna-Luč. Pro milovníky adrenalinu je zde také jedna z nejobtížnějších vodáckých tratí na světě – Čertovy proudy.

Nenechte si ujít tuto jedinečnou příležitost a kontaktujte nás pro více informací o tomto pozemku.
Realitní makléř:

Eva Kálecká
tel: 602818879

Vámi vyplněné údaje budou odeslány elektronickou poštou realitní kanceláři inzerující tuto nemovitost. Pro jiné účely nebudou vámi zadané údaje zpracovány, na serverech realityčechy.cz a realitymorava.cz nebudou údaje uloženy.

Zobrazeno: 252 x
Copyright © 2005-2024 EuroNet Media s.r.o. Desktop